Populära limousiner

En av de första limousiner man kommer att tänka på är kanske Cadillac One, den som används av USA:s president. Dess smeknamn är Besten (The Beast) och den är specialutrustad och terrorsäkrad för att matcha den standard som United States Secret Service rekommenderar.

GPA02-09_US_Secret_Service_press_release_2009_Limousine_Page_2_ImagePopulära limousiner som man, till skillnad från Cadillac One, kan hyra och som lämpar sig för stora sällskap är Luxury Lincoln Strech. Detta gäller även för Chrysler 300 stretch limousine. Ford Fairlane respektive Lincoln MKT stretch limousine är också eftertraktade. Om man är uppåt tjugo personer, eller fler, är det bäst att hyra en super stretch limousin. En av dessa tillverkas av Bentley, men man kan också välja en super stretch Hummer Limousin. Utbudet är stort och det finns limousiner som är omgjorda vanliga bilar, medan andra har tillverkats som limousiner från början. Det torde finnas limousiner för alla smakriktningar och typer av event.

Är ni ett stort gäng som vill göra storslagen entré när ni ska ut och festa kan nog den där super stretch Hummer limousinen vara ett passande val. Denna limousin har plats för 25 personer och där kan, förutom TV-skärmar och musik, även finnas discoljus, dansgolv och bar. Ja, allt som behövs för att få igång partyhumöret. Den som föredrar att färdas i en Hummer kan även välja en kortare variant, om man inte är så många passagerare. Den förlängda Hummern är hälften så lång som super strech Hummern.

De första och viktigaste frågorna när man ska hyra en limousin med chaufför är hur många ni är och hur länge ni tänkt nyttja limousinen. Priserna varierar, men det är vanligt att ta betalt per timme och att ibland debitera för ett visst minimiantal timmar. Men, när det är dags för den där partykvällen, högtidsdagen i livet eller företagseventet är kanske priset det minsta man tänker på. Det är med limousiner som med så mycket annat, man får vad man betalar för.