Boka limousin till företagseventet

Om ni planerar ett företagsevent i den lite mer storslagna stilen så kan det med fördel rekommenderas att boka limousin-service, både för färden till själva entrén vid eventets lokal och för tillbakafärden. Kanske har ni för avsikt att besöka någon travbana, äta gott, mingla och utbyta idéer? Detta är en av många perfekta platser att sedan med stil lämna i en limousin, för att kanske ta sig vidare till någon nattklubb. När ni kommer ut från travbanan så står limousinen och väntar. Musiken är på och chauffören är klädd på ett sätt som matchar limousinen. Kanske finns där fler limousiner, alla i sin egen stil, med tanke på både musik, lackfärg och chaufförens uppsyn och klädsel.

Limousine_blancheDen som besökt Elitloppet på Solvalla kan ha sett den långa raden av limousiner som står där efter det att alla lopp avgjorts och folk är på väg därifrån. De erbjuder olika stora sällskap ett stort utbud av lyx i komfortabel miljö. Stiligt, snyggt och matchande. Dessa limousiner behöver inte ens förbokas, bara att hoppa in.

Se till att alla anställda får uppleva en sådan dag, där en tur i limousin ingår. Planera dagen och kontakta ett limousinföretag som kan leva upp till allt ni tänkt er under dagen och kvällen. Åk kungligt, åk limousin och låt framåtandan och visionerna flöda i företaget. Ett oerhört uppskattat tilltag som kanske kan tyckas kosta lite för mycket vid en första anblick, men som lönar sig på lång sikt. Det kan vara något som alla anställda pratar om och tänker på en lång tid efteråt och som gör att man känner gemenskap och jobbar än mer samlat åt samma håll. Ett lyckat företagsevent där en tur i limousin ingår stärker troligtvis sammanhållningen i företaget och kanske det rentav gör att alla medarbetare blir än mer lojala.

Jämför olika alternativ vad gäller limousinföretagens erbjudanden och be om en offert för just den färd i limousin ni tänkt er för tillfällig flärd i ert företag.