Åk limousin på möhippan

640px-Wedding_Limos_(4001993173)Glitter och glamour under en lyxig tur i limousin kan bli en av de mest minnesvärda höjdpunkterna på en möhippa eller svensexa. Överraska den blivande bruden när det är dags för den traditionella “kidnappningen” och dyk upp i en limousin. Åk hem till dagens “offer” eller imponera på arbetsplatsen till kollegornas stora förvåning.

Boka limousin tillsammans

Samla hela kompisgänget och boka en limousin för en timme eller två. Priserna kan variera men många företag hyr ut limousiner till fasta priser, vilket underlättar för dig som kund. Var ute i god tid och skicka en prisförfrågan för att vara på den säkra sidan. Limousiner är vanligen vita eller svarta men det finns många olika varianter. Kanske kan en rosa limousin vara något för möhippan? Gemensamt för dessa bilar är att de är extra lyxigt utrustade med allt från sköna säten och bar med glas och is till de klassiskt mörka rutorna så att ingen kan se in.

Planera möhippan i god tid och lämna sedan dagens agenda i chaufförens händer. Åk med klass, åk limousin till dagens alla event och upplev det ljuva livet. Gör storslagen entré och känn er som celebriteter. Det enda man behöver ha kontroll på är kameran. Fotografier från möhippan i ett snyggt album kan vara en oerhört uppskattad present till bruden.

Uthyrning av limousiner

Det finns förhållandevis många företag som hyr ut limousiner. Oavsett vilken ort ni befinner er på så går det att hyra limousiner till den där extra lyxiga möhippan, bröllopet, födelsedagsfirandet eller företagseventet. Endast fantasin sätter gränser för när det kan vara lägligt att åka limousin. Fundera igenom vad ni har tänkt göra under den där speciella dagen och boka en limousin som tar er till dagens alla mål. Låt chauffören se till att ni håller alla tider, ha det bekvämt och sist men inte minst – håll champagnen väl kyld.